Stranden

Zuid-Frankrijk – Côtes d’Azur
Mooie zandstranden in o.a Fréjus, St. Raphaël, Cannes en St. Tropez.
Bekijk hier een aantal prachtige stranden.

Italië – Toscane
Het strand van Viareggio is schitterend en breed, en voorzien van vele faciliteiten. Viareggio heeft een gezellige boulevard waar het heerlijk wandelen en winkelen is. Vanuit de camping is een publiek en betaald strand op loopafstand. Viareggio zelf geeft ook nog eindeloos veel stranden.

Stedentrip & cultuur

Zuid-Frankrijk – Côtes d’Azur
Prachtige steden om te winkelen en van de cultuur te genieten zijn o.a. St. Tropez, St. Maxime en Cannes.

Italië – Toscane
Prachtige steden om te bezoeken zijn onder andere Pisa, Lucca, Florence en Cinque Terre. Ook een dagtrip met de boot naar het eiland Elba is een aanrader.

Wandelen

Zuid-Frankrijk – Côtes d’Azur
De omgeving rond Roquebrune en L’Esterel is uitermate geschikt om te wandelen, voor zowel de ervaren als de iets minder ervaren wandelaar. Bekijk hier een aantal leuke wandelroutes. Voor een dagtrip is een bezoek aan de Gorges du Verdon een echte aanrader.

Italië – Toscane
De omgeving Toscane behoeft geen uitleg. Ook hier voor de ervaren als de minder ervaren wandelaar zijn er schitterende wandelroutes. Bekijk hier een aantal leuke wandelroutes.

Fietsen

Zuid-Frankrijk – Côtes d’Azur
Naast prachtige wandelroutes vind je mooie fietsroutes. Jaarlijks wordt aan de Côtes D’azur ook de internationale mountainbikerace Roc D’azur georganiseerd. Bekijk hier een aantal fietsroutes


Italië – Toscane

Naast prachtige wandelroutes vind je mooie fietsroutes. Bekijk hier een aantal fietsroutes.

Kids

Zuid-Frankrijk – Côtes d’Azur
Voor de kinderen is er naast de gezelligheid en animatie van de camping een ruime keuze aan water- en pretparken in de omgeving.


Italië – Toscane

Voor de kinderen is er naast de gezelligheid en animatie van de camping een unieke mogelijkheid om in Viareggio dolfijnen te spotten. Opstapplaats is de haven van Viareggio (Madonnina). Ook zijn er allerlei zwembaden en pretparken.

Eten en drinken

Zuid-Frankrijk – Côtes d’Azur
Op de camping kun je genieten van een heerlijke hap. Daarnaast zijn er in de omgeving een tal van gezellige restaurantjes. Wij raden Les Templiers in het dorp Roquebrune aan.

Italië – Toscane
Op de camping kun je genieten van een zeer goed restaurant. Daarnaast heeft Viareggio een 3km lange boulevard die langs een groot gedeelte van de kust door de stad loopt. Aan de boulevard zijn veel barretjes, restaurants en ijssalons te vinden.